Sinterklaas komt aapjes kijken in de Beekse Bergen

Nog even en Sinterklaas zet weer voet op Nederlandse bodem. Natuurlijk brengt de goedheiligman ook een bezoek aan de Beekse Bergen. Op 23 november komt Sinterklaas letterlijk aapjes kijken. Natuurlijk mogen ook de Pieten niet ontbreken. Zij vrolijken zowel het Safari- als Vakantiepark Beekse Bergen op met hun aanwezigheid.

Wie op 21/22/23 of 28/29/30 november een ‘Sinterklaas-weekend’ boekt op het Vakantiepark is verzekerd van een heleboel Sinterklaas- en Pietenpret, precies zoals dit kinderfeest bedoeld is. Op de aankomstvrijdag worden gasten vanaf 15.00 uur bij de receptie begroet door de even grappige als muzikale Pietenpopgroep ‘Drie van Sint’ die om 19.00 uur een spetterend optreden geeft in de Africaclub. 

Pieten Pannenkoeken-Festijn

Op zaterdag en zondag is het mogelijk om in te schrijven voor een Pieten-bezoek (eventueel met presentjes) in de eigen Jungalow. Op zaterdag kunnen gasten smullen van het FamilieBuffet en/of het Pieten Pannenkoeken-Festijn. Tijdens het Pieten Pannenkoeken-Festijn mogen kinderen onbeperkt pannenkoeken eten en deze samen met de Pieten versieren! Daarnaast is er voor ieder kind een leuk cadeautje.

Pietenpopgroep ‘Drie van Sint’ (foto: Beekse Bergen/Libéma)
Pietenpopgroep ‘Drie van Sint’ (foto: Beekse Bergen/Libéma)

Op Safaripark Beekse Bergen zijn er op zaterdag 22 en zondag 23 november nog veel meer Sinterklaas-activiteiten. Daarbij kunnen kinderen een officieel Pietendiploma verdienen door stempels te verzamelen bij de verschillende onderdelen. Bij de entree kunnen kinderen met de FotoPiet op de foto. In het Kongorestaurant mogen zij samen met de ChocoladePiet lekkernijen zoals pepernoten, spekjes en taaitaai aaneen rijgen en die vervolgens in de chocoladefontein dompelen. Hartstikke leuk en lekker! Heel gezellig en speciaal is ook de speciale Pietenbussafari.

Aapjes kijken

Het bezoek van Sinterklaas zelf aan de Beekse Bergen staat voor zondag 23 november op het programma. Om 13.30 uur komt de goedheiligman aan in het Safaripark. Hij bezoekt daar de chimpansees en heeft voor hen ook cadeaus bij zich. Na het aapjes kijken vertrekt Sint om 15.00 uur weer naar zijn volgende adres. Maar ook daarna is er nog volop Pietenvertier.

Kijk voor aanvullende informatie op wwww.beeksebergen.nl

Alle persberichten gepubliceerd door ZooTripper werden mede mogelijk gemaakt in samenwerking met ZOO Logisch.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.