Planckendael beleefde vrolijke kerstdagen met veel bezoekers

baby-olifant-qiyo-planckendael-jonas-verhulst1

Planckendael zette afgelopen kerstvakantie een absoluut bezoekersrecord neer.  Het beleefde FANTASTISCHE, gezellige en warme kerstdagen. (Foto: Planckendael/Jonas Verhulst)

Planckendael ontvingen 2,5 keer meer bezoekers ten opzichte van het vorige jaar, zowat 45.000 mensen bezochten het dierenpark in Mechelen. Hiermee beleefde Planckendael de beste kerstvakantie ooit uit zijn geschiedenis. De medewerkers van het dierenpark heeft er met hun allen enorm van genoten, en  het doet hen deugd te ervaren dat zoveel mensen geraakt worden door hun verhalen en de vertederende momenten met de dieren.

Ook ZOO Antwerpen noteerde tijdens de kerstvakantie een stijging van 15% tegenover 2014 en klokte af op bijna 42.000 bezoekers.

Elfde jaar op rij groeit familie van abonnees

Voor het elfde jaar op rij stijgt het aantal trouwe fans, de abonnees.  Ook daar noteren ZOO Antwerpen en Planckendael opnieuw een stijging ten opzichte van het recordjaar 2014, wat de familie doet uitgroeien tot om en bij de 200.000 leden.

Sommige persberichten gepubliceerd door ZooTripper werden mede mogelijk gemaakt door in samenwerking met ZOO Logisch. / Some news releases published by ZooTripper are in cooperation with ZOO Logisch.