Partners

Hier vind je de partners waarmee ZooTripper een nauwe band onderhoudt en waarmee we vaak samenwerken.

ZooTrotterzootrotter
is een gespecialiseerde website voor dierenfotografie. Je vindt hier op een overzichtelijke wijze foto’s van verschillende diersoorten (overwegend zoogdieren) gerangschikt per diersoort. Tevens staat bij iedere foto vermeld in welke dierentuin deze gemaakt is, wat zeer handig is om te weten te komen welke diersoort in welke dierentuin te bezichtigen is.
www.zootrotter.be

ZOOLogischzoologish
heeft wetenschapspopularisering tot doel, met andere woorden het onderzoek op het gebied van dierkunde vereenvoudigd, maar volledig te analyseren om het op deze manier toegankelijk te maken voor brede lagen van de bevolking. Ook vind je op ZOOLogisch de persberichten terug van alle Belgische en Nederlandse dierentuinen.
www.dierkunde.blogspot.be

ZOOVernieuwendzoovernieuwend
is een organisatie die zich focust op de KMDA en haar dierentuinen, maar hoofdzakelijk Zoo Antwerpen. Deze organisatie brengt het nieuws van deze tuinen dichter bij het grote publiek, waarbij men niet enkel het officiële nieuws van de KMDA-tuinen mag verwachten, maar ook de kleinere nieuwtjes zoals geboortes, verbouwingen, …
www.facebook.com/pages/ZOOVernieuwend/543719912402937

All ways lead to the zoo